Favor Bookings

Hak op de Tak

Wil je Hak Op De Tak boeken bij Favor Bookings voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Hak Op De Tak vindt je op deze pagina. Wil je Hak Op De Tak direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@favorbookings.com of bel direct +31 (0)13 305 0303

Lichten aan, geluid op 100! De beats nemen je mee in alle richtingen. Het voelt als een ritje in je auto, met je favoriete afspeellijst die een glimlach op je gezicht tovert. Terwijl je het ene moment even teruggaat naar je jeugd, sta je het volgende moment weer mee te zingen met die hit die elk uur op de radio komt. Dat is Hak op de Tak.

Ze zijn de meesters van de muzikale tijdmachine, met een gouden en platina randje. Hun release "Vamos A La Playa" is een van de bekendste kroeghits. Wie waant zich niet op het strand met een cocktail in de hand bij het horen van deze zomerse track? Naast deze release met bijna 19 miljoen streams, zijn ook tracks als “Come With Me”, “Naar De Klote” en hun remixes van “1001 Arabian Nights” en “Boya Boya Bay” kenmerkend voor hun aanstekelijke stijl. Vol energie en enthousiasme weten de mannen van Hak op de Tak elke tent op z'n kop te zetten.

Verwacht een uur vol met verrassingen, herkenning en meezingers. Dans, spring en zing mee in een storm van confetti alsof jij en je vrienden de laatsten op de wereld zijn. Met Hak op de Tak zit je altijd goed!

request and book

Hak Op De Tak

Favor Bookings - Absolute madness in no-time

Need more information? Feel free to get in touch with us!

TOP