Favor Bookings

Gullie

Wil je Gullie boeken bij Favor Bookings voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Gullie vindt je op deze pagina. Wil je Gullie direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@favorbookings.com of bel direct +31 (0)13 305 0303

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van feesthits als ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’, ‘Pils’ en ‘Genderneutraal’. En eerder te zien op onder andere Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM.

Hij is een echte allemansvriend, feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin. Maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja, hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water. Dus jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben!

request and book

Gullie

Favor Bookings - Absolute madness in no-time

Need more information? Feel free to get in touch with us!

TOP