Favor Bookings

Gullie

Wil je Gullie boeken bij Favor Bookings voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Gullie vindt je op deze pagina. Wil je Gullie direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@favorbookings.com of bel direct +31 (0)13 305 0303

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van de feesthits ‘Ladders Zat’, ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’ en ‘Bier is Bier’. In 2023 won hij met ‘Ladders Zat’ de ‘Kies je Kraker Award’ van Omroep Brabant en het nummer werd dan ook de Carnavals hit van het jaar.

Gullie is een echte allemansvriend, hij feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, gender neutraal en alles d’r tussenin. Zodra hij binnenkomt is er meteen ambiance. Vervolgens zet hij 30 minuten lang de hele tent op zijn kop. Vol energie brengt hij zijn eigen hits die voluit meegezongen worden. Confetti, vlaggetjes Gullie neemt het allemaal mee om zo het publiek een fantastische show te geven. Dus jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben!

request and book

Gullie

Favor Bookings - Absolute madness in no-time

Need more information? Feel free to get in touch with us!

TOP