Favor Bookings

Gassie & Adriaan

Wil je Gassie & Adriaan boeken bij Favor Bookings voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Gassie & Adriaan vindt je op deze pagina. Wil je Gassie & Adriaan direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@favorbookings.com of bel direct +31 (0)13 305 0303

Carnaval 2022 bracht een wel héél illuster duo tot leven. Nog nooit eerder werd een dj-act zo uit het niets gelanceerd, bewapend met 12 eigen tracks. De eerste shows waren dan ook gelijk een succes, en binnen een aantal weken waren ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse feest scene. Snel volgde de eerste single, ‘Altijd Blijven Gassen’ wat direct een schot in de roos was en als #1 werd verkozen in De Hardstyle Carnaval 2022 Top 25. Vanaf dat moment was geen festival meer veilig. Onder andere 7th Sunday, Kamping Kitsch Club, FestyLand en Winterpark Festival maakte kennis met de energieke clown en kale acrobaat.

Na de show op X-Qlusive Holland in Het GelreDome leek het hoogtepunt bereikt, maar niets is minder waar. Het is tijd voor de volgende stap in dit succesverhaal. 2 nieuwe gezichten in 1 knallende show zijn vanaf nu te boeken via Favor Bookings. Met bevestigde shows op o.a. Decibel outdoor, Fairytale Festival, Dreamfields en Dream Village zijn ze klaar om te gaan knallen. Dezelfde energie met nog meer nieuwe muziek, Dit is pas het begin!

request and book

Gassie & Adriaan

Favor Bookings - Absolute madness in no-time

Need more information? Feel free to get in touch with us!

TOP