Favor Bookings

Die Ene Sjors

Wil je Die Ene Sjors boeken bij Favor Bookings voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Die Ene Sjors vindt je op deze pagina. Wil je Die Ene Sjors direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@favorbookings.com of bel direct +31 (0)13 305 0303

Deze energieke Brabantse DJ zet jouw huiskamer, feestzaal, bruiloft of festival tent volledig op zijn kop. Met zijn mega muziekcollectie bestaande uit 80’s/90’s tot fout & uptempo tracks, brengt Sjors binnen no-time 100% feest! Bewapend met zijn microfoon weet deze galante gastheer je volledig in te pakken én hierdoor de juiste interactie te creëren. Slechts een optreden van één uurtje? Nee hoor! Met zijn flinke dosis aan energie weet hij urenlang het publiek perfect te vermaken.

Die Ene Sjors is dan ook geen onbekende meer te noemen. Je kan hem al zijn tegengekomen op Paaspop en de Mega Outdoor Carnavals Party. Van Litouwen tot ‘t Plein, voor een feestje moet je bij Die Ene Sjors zijn!

request and book

Die Ene Sjors

Favor Bookings - Absolute madness in no-time

Need more information? Feel free to get in touch with us!

TOP